hits

#METOO

#METOO

Var faktisk en mann som kikket på meg i går. Han kikket på meg fordi jeg gikk med puppene trykket opp under haka, hadde en kjole som rakk rett under rumpeballene og støvlettene mine gikk opp til låret.

Jeg føler meg krenket, jeg føler meg beglodd, jeg føler meg #metoo

Sånn er faktisk verden blitt, #metoo er blitt en emneknagg som man brukes helt feil. Formålet med denne kampanjen var at de som hadde blitt seksuelt misbrukt, skulle tørre og stå frem. Snakke om det vonde, at det ikke er greit og at det ikke må vare et tabu lengre.

Nå brukes det hvis en jente har blitt sett feil på, hvis noen spør henne på date, opp på hotellrommet, eller tar henne på rompa. Det har ikke noe å si om det har skjedd nå eller for 10 år siden!

Hvis det har skjedd for 10 år siden, ikke kom her å fortell meg at noe som skjedde fr så lenge siden er verdt å sette en emneknagg på nå! Ikke kom her å fortell meg at du har gått med en klump i magen i 10 og nå etter så lang tid tør å prate om det! Bullshit, du vil ha oppmerksomhet. Ikke kom er å fortell meg noe annet.

Jeg snur nå på flisa, og støtter mannfolkene. Jeg føler med dere, jeg syntes synd på dere, jeg støtter dere, og er glad jeg ikke er mann!

Gratulerer til kvinner, dere har ødelagt mye!

Ingen men kan flørte lengre, gi et blikk til en jente han liker, spør en jente på date eller kaffe, gi et kompliment og dor Guds skyld, dere må aldri gi et lite dask på en rompe !!

Så igjen, gratulerer kvinnfolk! Dere gjør meg flau !!

#notme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lastinline

lastinline

28, Høyanger

Alt og inenting!!

Kategorier

Arkiv